Nákupy

Konečně dům, který si může pořídit každý!

Splňte si svůj velký sen o vlastním bydlení prostřednictvím levného mobilního domu Lavarohouse! Jedná se o osvědčený způsob, jak získat vlastní střechu nad hlavou i bez drahé hypotéky, a komplikovaného stavebního povolení.

K tomu, aby člověk mohl bydlet, musí splnit celou řadu náročných podmínek. V první řadě musí mít na takovou věc peníze. A to hodně peněz. Tolik, že je jen málokdo zvládne za svůj dosavadní život našetřit. Tím spíše, když se potýká s placením nájmu, který spolkne prakticky všechny jeho úspory.

small-house-4727630_640

Vhodným řešením takové situace může být hypotéka. Alespoň to tak na první pohled vypadá. Bohužel, mnoho lidí, kteří o ni požádají, jsou nakonec zklamaní. Ani tato cesta nemusí vést k cíli. Nejenže je hypotéka poměrně riziková a bude vás dusit dlouhá desetiletí, ale ještě navíc je těžké ji získat. Musíte splnit celou řadu podmínek, a i v tomto případě musíte mít něco naspořeno – jako povinnou finanční spoluúčast.

Jestliže v bance nepochodíte a stavět z vlastních úspor nemůžete, je pro vás ideálním řešením celé situace právě taková stavba, která nestojí mnoho peněz, třeba jen jeden milión korun. A ten dáte dohromady i s pomocí malého krátkodobého úvěru.

V mobilním domě najdete všechno, co potřebujete pro plnohodnotný a pohodlný život. Jeho podlahová plocha odpovídá menším bytům v panelácích, a ve výbavě tak nechybí žádné spotřebiče ani nábytek, na které jste zvyklí. Ostatně záleží jen na vás, co doma budete chtít mít.

pyrenees-2137826_640

Pořídit si můžete buď některou ze staveb ze stávající nabídky, anebo si můžete nechat postavit domek na přání, přesně podle vašich představ. Ať tak či onak, nebude to rozhodně trvat dlouho. Běžná dodací lhůta se pohybuje v řádu několika týdnů, což vám žádná klasická novostavba s pevnými základy nemůže nabídnout.

Mobilheim je proto ideálním řešením bydlení pro všechny ty, kdo chtějí bydlet pod vlastní střechou za málo peněz a bez čekání.